web-maikenkestner-4S3A3577.jpg

Bliv medlem af Stressfar.dk

Her finder du:

  • Derfor skal du melde dig ind

  • Information om betaling

  • Sådan bliver du medlem

  • Sådan opsiger du medlemskab

  • Support

Uafhængige og praktiske råd om stress og mental trivsel - og værktøjer, der kan ændre dit liv

Stressfar.dk er din personlige guide på vejen tilbage til et liv i balance efter stress. Når man er ramt af alvorlig stress kan det være svært at finde ud af, hvad man skal gøre. Alt er forvirrende og kaotisk og energien er i bund. Jeg har selv været der, så jeg ved, hvad jeg taler om. Formålet med Stressfar.dk er at være din lanterne, der kan lyse vejen op og række en hjælpende hånd, når det hele ser sortest ud.  

 

Som medlem har du for et lille beløb hver måned adgang til viden, erfarings-artikler, redskaber, tips og rådgivning, der kan gøre  din vej tilbage lidt lettere. Har du allerede besluttet dig for at blive medlem, så gå direkte til valg af abonnements-type og betaling her.  Når du har betalt abonnementet er du automatisk medlem.

 

Du kan også klikke på log on knappen i øverste højre hjørne og melde dig ind den vej.  

 

Bemærk at du først har adgang til betalingsindhold, når du har valgt en abonnements-type. Det gør du på din medlemsprofil, som du ligeledes finder i øverste højre hjørne. 

 

Du kan frit melde dig ud indenfor de første 14 dage, og så koster det ingenting. Efter 14 dage kan du melde dig ud når som helst. Der er ingen binding. Har du brug for flere gode argumenter, så læs videre nedenfor.

De bedste hilsner Kim

Læs om min baggrund her.

Se eksempler på indhold på medlemssiden her.

HVILKE MULIGHEDER HAR DU

Du kan tegne to forskellige medlemskaber.

 

Basis-medlemskab: Koster 19. kr. om måneden. Et basis-medlemskab er en gør-det-selv-pakke til dig, der er (eller har været) ramt af stress og gerne vil have inspiration, viden og redskaber til at takle stress. Du har ikke behov for individuel rådgivning men foretrækker at klare det selv. 

 

Basismedlemskabet giver adgang til fysiske genoptræningsprogrammer, forslag til ugeplaner under sygemelding, eksklusive artikler og indlæg på bloggen og meget andet, der kan gøre det nemmere at komme igennem hverdagen.

Læs mere nedenfor.

Du kan købe adgang måned for måned eller for et år ad gangen.

 

PLUS-medlemskab: Koster 69 kr. om måneden. For dig, der er ramt af alvorlig stress og har behov for løbende sparring og en ekstra håndsrækning i en periode. PLUS-medlemskabet er en stresscoach på abonnement, hvor du kan skrive og stille spørgsmål, når du har behov for det og få hjælp til at lave en skræddersyet træningsplan eller en ugeplan, der er målrettet din situation lige nu.

Som basismedlem af Stressfar.dk får du

Medlemsprofil, der giver adgang til at administrere abonnementer mv.

 Medlemsartikler med indsigt, viden og tips, der gør dig klogere på mental sundhed.  

 Indre ro med masser af øvelser for sind og krop.

 

 Færdige træningsprogrammer målrettet fysisk genoptræning efter stress. 

Færdige ugeplaner og dagsprogrammer til dig der er sygemeldt med stress.

Redskaber til mental træning.

Der bliver løbende lagt nyt materiale på siden.

Som PLUS-medlem af Stressfar.dk får du

Alt ovenstående.

Fri adgang til løbende sparring med stresscoach/ fysioterapeut pr. e-mail om f.eks. symptomer, fysisk genoptræning, motion, prognose, sygemelding, varighed, sygesamtale mv. 

Hjælp til at lave et skræddersyet træningsprogram. 

Betaling

Stressfar.dk benytter den sikre betalingsløsning Stripe. 

Opsigelse af medlemsskab

Medlemsskabet kører til du siger stop. Der er ingen binding. Du kan til enhver tid opsige dit medlemsskab på din profil eller ved at sende en mail til ks@stressfar.dk med teksten ”opsigelse” i emnefeltet.

 

Når du opsiger dit medlemskab har du adgang til betalt indhold perioden ud.

Copyright

Rettighederne til alt indhold på Stressfar.dk tilhører virksomheden Olecranon Media som er ejet af mig.

 

Det betyder, at du gerne må printe kopier af tekster og træningsøvelser, e-bøger mv. til dig selv men ikke til andre. Du må heller ikke offentliggøre materiale fra Stressfar.dk andre steder uden forudgående aftale med mig. 

Support

Har du brug for hjælp, så skriv endelig på ks@stressfar.dk, så vil jeg forsøge at stå på pinde for dig.

Hvis du allerede er medlem kan du købe adgang til betalings-området nedenfor. Hvis du endnu ikke er medlem, så meld dig ind som angivet i øverste højre hjørne på siden.

DER KAN IKKE TEGNES MEDLEMSSKAB

Kontakt

Skriv hvis du har spørgsmål eller behov for hjælp. 

Kontakt redaktør/ fysioterapeut Kim Selsø: