top of page
web-maikenkestner-4S3A3577.jpg

Bliv medlem af Stressfar.dk

Her finder du:

  • Derfor skal du melde dig ind

  • Information om medlemskab

  • Sådan bliver du medlem

  • Support

Uafhængige og praktiske råd om stress og mental trivsel - og værktøjer, der kan ændre dit liv

Stressfar.dk er din personlige guide på vejen tilbage til et liv i balance efter stress. Når man er ramt af alvorlig stress kan det være svært at finde ud af, hvad man skal gøre. Alt er forvirrende og kaotisk og energien er i bund. Jeg har selv været der, så jeg ved, hvad jeg taler om. Formålet med Stressfar.dk er at være din lanterne, der kan lyse vejen op og række en hjælpende hånd, når det hele ser sortest ud.  

 

Bliv medlem af Stressfar.dk og få adgang til gratis e-mail sparring om stress, mulighed for at kommentere indlæg og artikler på hjemmesiden og chat med andre medlemmer. 

De bedste hilsner Kim Selsø

Fysioterapeut, journalist, stifter af Stressfar.dk

Læs om min baggrund her.

Som medlem af Stressfar.dk får du

Medlemsprofil, der giver adgang til at kommentere indlæg og artikler.

Mulighed for chat med andre medlemmer.

 

 Adgang til e-mailsparring med fysioterapeut om din stress

Sådan bliver du medlem

Klik på log ind-knappen i øverste højre hjørne. Vælg bliv-medlem. Udfyld formularen og tryk på send. Du vil herefter af sikkerhedsmæssige årsager blive bedt om at bekræfte din e-mail. Følg linket og log ind igen. Herefter får du adgang til din profil, der ligeledes findes i øverste højre hjørne.  

Support

Har du brug for hjælp, så skriv endelig på ks@stressfar.dk, så vil jeg forsøge at stå på pinde for dig. Har du været medlem tidligere - dvs. dengang der var betalingsabonnementer - kan du muligvis opleve problemer med at melde dig ind. Det skyldes, at systemet genkender din e-mail-adresse. Hvis det sker, så skriv til mig. 

Kontakt

Skriv hvis du har spørgsmål eller behov for hjælp. 

Kontakt redaktør/ fysioterapeut Kim Selsø:

bottom of page