top of page
WEB-4S3A4023-Kim_Selsøe.jpg

FRI FOR STRESS

Her finder du:

  • Fysiske træningsprogrammer, viden,  øvelser og vejledning.

  • Hjernetræning, viden og øvelser.

  • E-bøger med viden.

  • Podcasts, afspændingsøvelser mv.

Dit frirum til viden og afslapning
 

Velkommen til Stressfar.dks frirum. Frirummet er fyldt med ekstra materiale om stress og motion skræddersyet til dig, der har behov for en håndsrækning til bl.a. fysisk aktivitet. 

Skriv til mig på ks@stressfar.dk, hvis du har spørgsmål.

Velkommen til

Bedste hilsner Kim

Kim-png.png

Kompetencer

Jeg er uddannet professionsbachelor i fysioterapi fra Professionshøjskolen Metropol i 2015. Jeg har arbejdet som fysioterapeut i Herlev Kommune og for Quick Care, der er en del af Falck Health Care. Aktuelt arbejder jeg i psykiatrien, hvor jeg hver dag hjælper patienter med værktøjer fra den psykiatriske fysioterapi.

 

Professionelt har stress og stressrehabilitering min store interesse. Jeg har selv været igennem et langvarigt fysisk genoptræningsforløb efter et stresskollaps i 2016, og det har givet mig værdifuld viden om motion og stress. Den indsigt forsøger jeg nu efter bedste evne at give videre til andre via mit daglige arbejde som fysioterapeut og til dig via Stressfar.dk.

Jeg har siden min egen tur i gulvet læst alt, hvad jeg har kunne opspore af litteratur og forskning om motion og stress. Ud over mine egne praktiske erfaringer med genoptræning efter stress har jeg erfaring med træning af stresssygemeldte borgere i en kommune. 

 

Jeg har i mange år trænet regelmæssigt og har bred erfaring med konditionstræning, især løb, stabilitetstræning og styrke-træning.  Herudover har jeg erfaring med yoga- og pilatesrelaterede øvelser, balance, afspænding og udspænding. Du kan finde min autorisation fra Sundhedsstyrelsen her:

Eller se mit eksamensbevis her:

bottom of page