web-maikenkestner-4S3A3577_edited.jpg

Bliv medlem af Stressfar.dk

Her finder du:

  • Derfor skal du melde dig ind

  • Information om betaling

  • Sådan opsiger du abonnementet

  • Support

Uafhængige og praktiske råd om stress og mental trivsel - og værktøjer, der kan ændre dit liv

Jeg har arbejdet på at bygge Stressfar.dk op siden efteråret 2017. På det tidspunkt var jeg ved at være normal igen efter et langvarigt stressforløb, hvor jeg var sygemeldt i 11 måneder.

 

Jeg etablerede Stressfar.dk af to årsager. Den ene var, at jeg havde brug for en platform til at dele ud af mine egne erfaringer. Den anden, at jeg mente (og stadig mener), at det er skammeligt at leve i et samfund, hvor så mange almindelige mennesker rammes af stress. Det er ikke okay, og der er brug for, at nogen kaster lys ind i krogene og fortæller sandheden. Det håber jeg, at Stressfar.dk kan være med til på sigt.

 

Det meste af indholdet på Stressfar.dk er til fri afbenyttelse. Hvis du er tilfreds med bloggen og resten af det gratis indhold på Stressfar.dk, så fortsæt endelig med det. Hader du onkel-humor, selvhjælpsråd og evidensbaseret viden som pesten, og synes du, at stress er overvurderet og tegn på svaghed, så log ud nu. Vil du derimod gerne underholdes, blive endnu klogere, og have adgang til mange flere øvelser og råd og vejledning fra en fysioterapeut, der selv har prøvet at stå ansigt til ansigt med stressdjævlen, så skal du melde dig ind.  Det kan du gøre lige her.

Det får du - At vende tilbage efter et stresskollaps er en lang proces

✓ Et Guld medlemskab giver dig adgang til en uafhængig støtteperson, der kan vejlede dig på rejsen tilbage. 

✓ Adgang til løbende sparring pr. e-mail med fysioterapeut om f.eks. symptomer, fysisk genoptræning, motion mv. (Guld)

 

✓ Adgang til løbende stress-rådgivning pr. e-mail om f.eks. prognose, sygemelding, varighed, sygesamtale, raskmelding, symptomer, behandlingsmuligheder mv. (Guld)

✓ Original og dybdegående viden i form af e-bøger og journalistik (udbygges løbende). (Sølv) 

✓ Adgang til masser af øvelser på print og video (udbygges løbende). (Sølv)

✓ Interessante podcasts med spændende mennesker (kommer senere). (Sølv)

✓ Hjælp til at lave et skræddersyet træningsprogram. (Guld)

✓ Sidst men ikke mindst støtter du en fri stemme i stress-debatten. Jo flere medlemmer jo større vægt. 

Typer medlemsskab og pris

Du kan købe adgang til Stressfar.dks medlemsområde i 1 dag, 1 måned eller 1 år. Det er alene op til dig. Køber du adgang i 1 dag (Bronze) eller 1 måned (Sølv) får du adgang til alt digitalt indhold eksklusiv e-mail sparring. Køber du adgang i 1 år (Guld) er digital e-mail sparring inkluderet. Du kan skrive så ofte du vil så længe du overholder retningslinjerne. 

Betaling

Stressfar.dk benytter en sikker betalingsløsning, der er godkendt af ....

Opsigelse af medlemsskab:

Medlemsskabet kører til du siger stop. Der er ingen binding. Du kan til enhver tid opsige dit medlemsskab på din profil eller ved at sende en mail til ks@stressfar.dk med teksten ”opsigelse” i emnefeltet. Du har fortsat adgang til Stressfar.dks medlemsområde i resten af betalingsperioden. Hvis du betaler pr. måned, har du adgang måneden ud. Betaler du for et år, har du adgang resten af året. Jeg kan desværre ikke tilbyde at betale det resterende beløb tilbage. 

Fortrydelse:

Hvis du har købt et års-abonnement har du mulighed for at fortryde købet indenfor den første måned. Skriv en e-mail og få dine penge retur uden spørgsmål. Der gives ikke penge retur på månedsabonnementer. 

Support:

Har du brug for hjælp, så skriv endelig på ks@stressfar.dk, så vil jeg forsøge at stå på pinde for dig.

Kontakt

Skriv hvis du har spørgsmål eller behov for hjælp. 

Kontakt fysioterapeut Kim Selsø: