web-maikenkestner-4S3A3577_edited.jpg

Individuel samtale

Varighed: Op til 1 times samtale i telefon

Pris:  600 DKK

Varighed: 1 times personligt møde

Pris: 900 DKK

Hvem?

Den individuelle samtale er for dig, der er alvorligt ramt af stress – eller på vej tilbage efter et stresskollaps. Du vil gerne være fysisk aktiv men ved ikke, hvad der er godt eller skidt for dig. Du har behov for sparring med en professionel, der kan rådgive dig om motion i forhold til stress.

Om samtalen

Formålet med samtalen er at afdække, hvilket niveau af fysisk aktivitet din krop og dit nervesystem er klar til. Mærker du alvorlige stresssymptomer, er hård træning ikke sagen, men hvilke muligheder er der så? Hvilke fysiske aktiviteter er gode for lige præcis dig, og hvad skal du holde dig fra? Hvornår må du begynde egentlig træning eller motion?

 

Du vil under samtalen bl.a. blive spurgt ind til, hvor længe du har været stresset, hvornår du blev sygemeldt (hvis du er sygemeldt), hvilke erfaringer med motion du har, hvordan du havde det, da det var værst, hvilke stresssymptomer du oplever aktuelt, i hvilke situationer du oplever dem,  hvad dit mål med motionen er osv.  

Det får du - At vende tilbage efter et stresskollaps er en lang proces

✓ Når samtalen er slut har du forhåbentlig en idé om, hvor i processen du befinder dig fysisk og psykisk og hvilke motionsformer og ikke mindst hvilket niveau du kan holde til lige nu uden at overbelaste dig selv.

✓ Er du hårdt ramt af stress og befinder dig i begyndelsen af processen skal du ikke forvente, at du er klar til egentlig træning. Har du derimod været sygemeldt i seks måneder eller længere vil du sandsynligvis kunne træne på lavt niveau. Hvad man er klar til hvornår er dog meget individuelt. 

✓ Du vil have en idé om, hvilke advarselslamper du skal være opmærksom på under og efter motion, så du undgår tilbagefald.

✓ Viden om prognose, tidshorisont før du er helt klar og tips til, hvordan du kan hjælpe nervesystemet og kroppen tilbage i ro/ hvile-tilstand.

✓ Viden om forskellen på bevægelse og motion.

✓ Efter den individuelle samtale på 1 time har du mulighed for opfølgende vejledning over telefonen i 30 minutter for 300 kr. efter behov.

Booking

Få en uforpligtende snak om mulighederne. Kontakt fysioterapeut Kim Selsø:

Anbefalede tilvalgsydelser

Efter samtalen kan du vælge at fortsætte din rejse tilbage til raskmelding på egen hånd. Du kan også vælge at benytte et af Stressfar.dks øvrige tilbud, som du kan læse mere om herunder: