WEB-4S3A4023-Kim_Selsøe.jpg

MEDLEMSSIDE

Her finder du:

  • E-mail sparring med fysioterapeut

  • Træningsprogrammer, øvelser og viden om motion og stress.

  • E-bøger om den stressede hjerne, mentale strategier, tilbage til job mv. (kommer).

  • Podcasts, afspændingsøvelser mv.

Eksklusivt for medlemmer

Velkommen til Stressfar.dks medlemssektion. Medlemssiden henvender sig til dig, der gerne vil betale for at få lidt mere. Som medlem har du en medlemsprofil, som giver dig adgang til at kommentere indhold på bloggen og chatte med andre medlemmer på siden. 

 

Du har også fri adgang til ekstra-ydelser og indhold. Der er to slags medlemskab, der bl.a. giver adgang til personlig rådgivning på e-mail,  træningsprogrammer målrettet stress og meget andet.

Læs mere om fordelene ved medlemskab her.

Meld dig ind her.

Velkommen til

Bedste hilsner Kim

Kim-png.png

Kompetencer

Jeg er uddannet professionsbachelor i fysioterapi fra Professionshøjskolen Metropol i 2015. Jeg har arbejdet som fysioterapeut i Herlev Kommune og arbejder pt. for Quick Care, der er en del af Falck Health Care.

 

Professionelt har stress og stressrehabilitering min store interesse. Jeg har selv været igennem et langvarigt fysisk genoptræningsforløb efter et stresskollaps i 2016, og det har givet mig værdifuld viden om motion og stress. Den indsigt forsøger jeg nu efter bedste evne at give videre til andre via mit daglige arbejde som fysioterapeut og til dig via Stressfar.dk.

Jeg har siden min egen tur i gulvet læst alt, hvad jeg har kunne opspore af litteratur og forskning om motion og stress. Ud over mine egne praktiske erfaringer med genoptræning efter stress har jeg erfaring med træning af stresssygemeldte borgere i en kommune. 

 

Jeg har i mange år trænet regelmæssigt og har bred erfaring med konditionstræning, især løb, stabilitetstræning og styrke-træning.  Herudover har jeg erfaring med yoga- og pilatesrelaterede øvelser, balance, afspænding og udspænding. Du kan finde min autorisation fra Sundhedsstyrelsen her:

Eller se mit eksamensbevis her: