Online sparring

Mail korrespondance: 1 emne pr. mail. Maks 30 linjer inklusive spørgsmål og baggrund

Pris:  30 DKK pr. mail

Hvem?

Online-sparring følger gratis med for dig, der har fået lagt en skræddersyet træningsplan eller købt et personligt træningsforløb. Du har kvit og frit mulighed for at stille spørgsmål vedr. din træning i en afgrænset periode. Alle andre er også velkomne til at benytte online-sparring til spørgsmål, der vedrører fysisk aktivitet i relation til stress.

Om online-sparring

Jeg har ikke mulighed for at gå i detaljer med din specifikke situation, da det kræver en længere og mere dybdegående samtale. Formålet med online-sparringen er at besvare korte, generelle spørgsmål. Du må gerne spørge ind til en personlig problematik men forvent ikke decideret sagsbehandling. Spørgsmål kunne fx lyde:

Er det farligt at få pulsen op, når man er stresset?

Er det normalt at få stresssymptomer, når man begynder at træne igen?

Hvor lang tid skal jeg bruge på at tilvænne kroppen til fysisk aktivitet?

Det får du

✓ Viden og anbefalinger vedr. genoptræning efter stress.

Booking og betaling

Skriv dit spørgsmål så kortfattet og præcist som muligt og send det til nedenstående e-mail. Indbetal det aftalte beløb (30 kr.) på mobilepay. Du kan forvente at få svar et par dage efter, i undtagelsestilfælde kan der gå længere tid.

 

Kontakt fysioterapeut Kim Selsø.

Anbefalede tilvalgsydelser

Efter samtalen kan du vælge at fortsætte din rejse tilbage til raskmelding på egen hånd. Du kan også vælge at benytte et af Stressfar.dks øvrige tilbud, som du kan læse mere om herunder:

Links

Relevante links om stress

Handelsbetingelser