Online sparring

Mail korrespondance: 1 emne pr. mail. Maks 30 linjer inklusive spørgsmål og baggrund

Gratis

Hvem?

Gratis online sparring er for dig, der har spørgsmål om fysisk aktivitet i relation til stress. Du har måske brug for et konkret råd til din egen genoptræning eller er bare nysgerrig. Jeg tager ikke noget for det men beder dig om at vise forståelse for, at der kan gå lidt tid, før du får svar. Hvis der kommer mange spørgsmål kan jeg vælge at samle spørgsmålene, og svare i et indlæg her på siden.

Om online-sparring

Jeg har ikke mulighed for at gå i detaljer med din specifikke situation, da det kræver en længere og mere dybdegående samtale. Formålet med online-sparringen er at besvare korte, generelle spørgsmål. Du må gerne spørge ind til en personlig problematik men forvent ikke decideret sagsbehandling. Spørgsmål kunne fx lyde:

Er det farligt at få pulsen op, når man er stresset?

Er det normalt at få stresssymptomer, når man begynder at træne igen?

Hvor lang tid skal jeg bruge på at tilvænne kroppen til fysisk aktivitet?

Det får du

✓ Viden og anbefalinger vedr. genoptræning efter stress.

Kontakt

Skriv dit spørgsmål så kortfattet og præcist som muligt og send det til nedenstående e-mail. Du kan forvente at få svar indenfor en uges tid, i undtagelsestilfælde kan der gå længere tid.

 

Kontakt fysioterapeut Kim Selsø.

Anbefalede tilvalgsydelser

Efter samtalen kan du vælge at fortsætte din rejse tilbage til raskmelding på egen hånd. Du kan også vælge at benytte et af Stressfar.dks øvrige tilbud, som du kan læse mere om herunder: