Støt på 10er
top of page
  • Kim Selsø

Mænd og stress: Kom nu mand! Fortæl DIN stress-historie...

Opdateret: for 16 timer siden

Stress er efter min mening et af tidens største og vigtigste samfundsproblemer, og det kan kun gå for langsomt med at gøre noget ved det. Dagligdagens nådesløse jagt på succes og effektivitet har en høj pris for stadig flere mennesker.


Mange klarer skærene og når frem til pensionen med det psykiske helbred nogenlunde intakt, men nogle af os glider i bananskrællen undervejs, og så kan det godt være svært at rejse sig igen.


Personligt har jeg igennem årene ofte haft lyst til at reagere som på billedet nedenfor efter en lang dag med job, børn og andre udfordringer.


Stress er et samfundsproblem, der ikke går væk af sig selv. Lad os gøre noget ved det sammen!


Stresset mand
Er du også ved at eksplodere indeni? Fortæl om det. Foto: Alice Bonnichsen.

Stressfar.dk søger mænd, der har været ramt af alvorlig stress og er modige og uselviske nok til at stille sig op og fortælle om det. Er du sådan en mand? Om du er akademiker, pædagog, social- og sundhedshjælper, håndværker, arbejdsløs, iværksætter eller noget helt andet er ligegyldigt.


Det vigtige er, at du har lyst til at hjælpe andre. I givet fald vil jeg gerne fortælle din histiorie her på siden, så andre kan lære af dine erfaringer.


Jo flere vi er, der åbner munden og taler åbent om tabuerne, jo nemmere er det for andre. Vi mænd er i forvejen ikke gode til at åbne op og tale om vores problemer, hvilket er en af grundene til, at vi ender med at komme længere ud i tovene end kvinder. Det skal vi have lavet om på.


Smid mig en mail på


ks@stressfar.dk


og så vil jeg kontakte dig.


Du er også velkommen til at sende en mail, hvis du har kommentarer til sitet eller ideer, der kan gøre det bedre.


De bedste hilser


Kim Selsø

18 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
Kim Selsø med hænderne i siden

Tilmeld nyhedsbrev

- og få en gratis e-bog med 3 træningsprogrammer

Træn klogt med stress e-bog
bottom of page