Støt på 10er
top of page
  • Kim Selsø

Stop stress – Sådan støtter du Stressfars crowdfunding-projekt

Opdateret: 12. jun.

Efter flere måneders forberedelse gik Stressfar.dks crowdfunding-projekt i går i luften på Danmarks førende crowdfunding-side Boomerang.dk. Projektet kører i 45 dage, hvor indsamlingssiden vil være åben.


Hvis du ønsker at støtte med rå kapital (små eller store beløb, alt hjælper) eller hjælpe med at sprede budskabet, kan du gøre det via linket på projekt-siden – eller ved at dele dette indlæg.


Hør om visionen med Stressfar.dk og få svar på spørgsmål om crowdfunding-projektet.


Råd, ideer og tips til, hvordan jeg kan sprede budskabet yderligere, modtages også gerne. Skriv til mig på ks@stressfar.dk.


Sådan bruges pengene

Ved at støtte på den ene eller anden måde er du med til at bakke op om Stressfar.dk, så der kan komme mere og bedre indhold.


Jeg har sat indsamlingsmålet til godt 90.000 kr. Kommer de penge hjem, vil pengene gå til produktion af mere kvalitetsindhold på medlemssiden, bl.a. nye e-bøger, flere træningsskemaer målrettet stress mv.


Pengene vil konkret blive brugt til betaling af grafiker, fotograf og arbejdsløn til mig, så jeg kan fokusere på at få skrevet nogle tekster, du synes er værd at læse.


Tilbagebetaling hvis mål ikke nås

Kommer mål-beløbet ikke hjem, får du dit bidrag retur. Sådan er det nemlig i crowdfunding-branchen. Det er alt eller intet. Kommer der flere midler end forventet vil pengene gå til yderligere udvikling og kvalitetsløft på Stressfar.dk


Jeg vil løbende opdatere projektets status på Stressfars Facebook-side.


Du kan altid smide mig en e-mail på ks@stressfar.dk, hvis du har spørgsmål til projektet (eller Stressfar.dk generelt), kommentarer eller ideer til emner, jeg kan tage op.


Det bedste du kan gøre, er at donere. Det næstbedste er at dele. Jo bredere projektet når ud jo større sandsynlighed for succes.


Tak for din indsats.


Kærlig hilsen KimTilmeld dig Stressfars nyhedsbrev her og få automatisk besked, når der er nyt. Kan du lide hvad du læser? Del, kommenter eller like på Facebook eller LinkedIn.

Få adgang til eksklusivt materiale og artikler: Læs om medlemskab af Stressfar.dk her.

38 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Kim Selsø med hænderne i siden

Tilmeld nyhedsbrev

- og få en gratis e-bog med 3 træningsprogrammer

Træn klogt med stress e-bog
bottom of page