Støt på 10er
top of page
  • Kim Selsø

Stressfar.dk etablerer medlemsområde

Opdateret: 12. sep. 2023

Et medlemsområde, stressrådgivning på abonnement og en ny forside. Hvis du er regelmæssig bruger af Stressfar.dk, kan du ikke undgå at have bemærket, at noget har ændret sig de seneste uger.


Dette noget er, at jeg har arbejdet intensivt igennem længere tid på at forbedre siden, så du kan få mere ud af den som bruger. Der vil fortsat være gratis indhold, men det nye er, at du for et beskedent beløb kan købe adgang til ekstra indhold og muligheder.


Hvorfor blive medlem?

Hvorfor skulle du bruge penge på det, tænker du? Selvfølgelig fordi det giver dig værdifuld viden, praktiske råd og uafhængig rådgivning, du ikke kan få andre steder. Jeg er ikke finansieret af medicinalindustrien eller andre interesser. Til gengæld er jeg afhængig af der er nogle medlemmer, der vil betale for mit produkt.


Hvad koster det? Et Basismedlemskab koster 19 kr. om måneden og et PLUS-medlemskab 69 kr. om måneden. Der er 14 dages gratis prøvetid for begge medlemskaber og ingen binding. Du kan stoppe, når du vil.


Hvad får du for pengene?

Et basis-medlemskab giver fri adgang til to helt nye e-bogs-guider om motion og stress, masser af ekstra øvelser, genoptræningstræningsplaner, ugeprogrammer mv. Se eksempel på ugeplan og træningsplan.Træningsprogram sygemeldt stress
.
Download • 227KB

Ugeplan
.
Download • 169KB

Der vil løbende blive lagt nyt indhold ind på medlemssiden.


Du kan tegne en profil, som giver adgang til at kommentere artikler og chatte med andre medlemmer på siden. Basismedlemmer kan derudover læse eksklusive blogindlæg og journalistiske artikler kun for medlemmer.


PLUS-medlemmer har adgang til ovenstående og kan derudover benytte muligheden for e-mail-rådgivning fra fysioterapeut og stressrådgiver. Læs mere om medlemskab, målgrupper mv. på hjemmesiden.


Hvem står bag?

Jeg er altmuligmanden i det foretagende, der hedder Stressfar.dk. Jeg er ejer, søgemaskineoptimerings-ekspert, webdesigner, tekstforfatter, redaktionschef mv. Medlemsområdet var dog aldrig blevet virkelighed uden hjælp fra gode kræfter.


Grafiker Michael Koefoed fra Ægir står bag de smukt layoutede e-bøger, skemaer og træningsprogrammer på medlemssiden.


Fotograf Maiken Kestner har leveret nye fantastiske billeder. Journalist, digter, filmoversætter mv., Niklas Press, min smukke hustru Annet samt journalist Søren Lauridsen har leveret værdifulde input undervejs. Tak til dem.


Har du input eller kommentarer til Stressfar.dk, medlemssiden eller andet så smid gerne en mail til ks@stressfar.dk.Kan du lide hvad du læser? Tilmeld dig Stressfars nyhedsbrev her og få automatisk besked, når der er nyt om dine favoritemner. Del, kommenter eller like på Facebook eller LinkedIn.56 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Kim Selsø med hænderne i siden

Tilmeld nyhedsbrev

- og få en gratis e-bog med 3 træningsprogrammer

Træn klogt med stress e-bog
bottom of page