Støt på 10er
top of page
  • Kim Selsø

Velkommen til nye brugere af stressfar.dk, tak til gamle - og mine overvejelser om et par ændringer

Opdateret: for 3 dage siden

Det er efterhånden tre et halvt år siden, jeg etablerede stressfar.dk, og det er heldigvis gået støt fremad med besøg på hjemmesiden og læsertal på bloggen siden.


I januar i år lagde 1436 besøgende vejen forbi stressfar.dk en eller flere gange. I januar 2019 var det tilsvarende tal 155. I marts i år havde siden 1764 besøgende, hvilket langt overgår 2019, hvor bloggen havde eksisteret i lidt over et år.


Hvis du kan lide, hvad du læser på stressfar.dk, så skynd dig at melde dig til nyhedsbrevet her og bliv varskoet om nye øvelser, spændende viden eller brugbare tips og råd. Foto: Maiken Kestner.


Antallet af viste sider er tilsvarende gået jævnt opad til 2500-2700 pr. måned i år mod 200-600 pr. måned i tilsvarende periode i 2019. Tak til alle jer, der tilsyneladende kan bruge det, jeg laver.


Kan du lide hvad du læser? Tilmeld dig Stressfars nyhedsbrev her

og få automatisk besked, når der er nyt om spændende viden, redskaber

eller brugbare råd. Del, kommenter eller like på Facebook eller LinkedIn.


Især blogindlæggene med øvelser er populære men flere af de andre artikler og indlæg er også ved at komme med. Desværre får jeg ikke så meget feedback på det jeg laver, så alt er skrevet og ideudviklet ud fra mine egne præferencer. Hvis du savner noget viden om et særligt emne eller har input eller kommentarer til det jeg skriver, så kontakt mig endelig på ks@stressfar.dk. Jeg kan ikke love, at jeg skriver om det men jeg lover, at jeg vil overveje det.


stressfar.dk er der en underside, hvor jeg tilbyder træningsydelser. Det er ikke helt gået som planlagt, da jeg besluttede at tilbyde træning og rådgivning for et par år siden. Jeg har ikke haft kræfter til at gøre noget ved det, og derfor har det ligget bomstille. Med en familie, to børn og et arbejde som fysioterapeut er jeg nødt til at prioritere mine ressourcer, og energien er ofte ikke så stor, som jeg ville ønske.


Betalingsindhold og gratisindhold

Men nu til det fremadrettede. Jeg vil gerne på sigt tilbyde jer nogle fede ting på stressfar.dk, fx e-bøger, podcasts og lidt journalistik. Det kræver, at jeg investerer mere energi og tid, og for at det skal kunne lade sig gøre er der nødt til at komme noget økonomi i det. Planen er i den nærmeste fremtid at sysle med at lave en underside for betalende medlemmer, hvor du imod et ganske beskedent beløb kan få adgang til spændende og vedkommende stof om stress og trivsel, der kan hjælpe dig til en nemmere hverdag. Det er et langsigtet projekt, jeg har gang i, så prisen bliver lav og der vil ikke være så meget indhold i begyndelsen.


Jeg kommer derudover til at ændre i træningsydelserne, så noget af det målrettes medlemmer og andet andet formentlig droppes, da interessen ikke er der.


Bloggen bliver ved med at være gratis og det samme med nyhedsbrevet. Jeg vil stadig gerne bidrage med min viden og råd til flest mulige uden at det koster noget.


Jeg er ikke it-ekspert. Jeg laver selv ovenstående. Så hvis noget i de kommende uger pludselig ikke virker, så har jeg muligvis fucket et eller andet op, når jeg sidder og roder med siden. Jeg undskylder på forhånd. Send mig en mail på ks@stressfar.dk, så vil jeg forsøge at rette op på det. Skriv også, hvis du har ideer eller kommentarer til stressfar.dk.


Det var vist alt.


I ønskes alle en god og stressfri dag

Kim

55 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Kim Selsø med hænderne i siden

Tilmeld nyhedsbrev

- og få en gratis e-bog med 3 træningsprogrammer

Træn klogt med stress e-bog
bottom of page