Sponsorer

Stressfar.dk er et lille, uafhængigt medie og modtager ingen støtte fra fonde, mediestøtte-puljer eller lignende ordninger. Der er ingen store virksomheder i ejerkredsen med millionkapital klar eller mystiske rigmænd med papkasser. Der er kun mig, Kim Selsø, til at drive og udvikle siden. 

Fordelen ved ikke at være i lommen på nogen er, at Stressfar.dk er uafhængig af uvedkommende interesser. Jeg kan skrive hvad det passer mig og have en sund kritisk holdning til f.eks. antidepressiv medicin (lykkepiller), trommeterapi og alt muligt midt imellem.  Det er godt for dig, der læser med, og for mig, der kan se mig selv i øjnene.

Bagdelen er, at økonomien er afhængig af, at nogen gider at betale for medlemskab eller støtte siden på anden vis. Ellers skal jeg nemlig bruge mine kræfter på at tjene penge ved siden af, og de kræfter vil jeg hellere bruge på at skabe bedre indhold her.

Min pointe er: Hvis du ønsker at støtte Stressfar.dk økonomisk men af en eller anden grund ikke vil tegne et medlemskab, kan du vælge at blive sponsormedlem. Du kan også vælge at blive sponsormedlem, fordi du synes at ideen med Stressfar.dk er så fed, at du gerne vil yde mere end hvad et medlemskab koster. 

 

Hvad får du ud af det:

Som sponsormedlem vil du få dit navn eller firmalogo på siden nedenfor (hvis du ønsker det). Ved at støtte Stressfar.dk bidrager du til Stressfars mission om hjælpe stressramte danskere og skabe mere trivsel og mindre stress i vores samfund. Konkret er du med til at skabe en bedre hjemmeside med mere relevant indhold og af højere kvalitet. 

Du bestemmer selv hvor meget eller hvor lidt du vil støtte med.

Skriv til ks@stressfar.dk og lad os tage en snak om mulighederne.

Mange venlige hilsner Kim

Sponsorer 2022