Træningsforløb

1 individuel samtale: Personligt møde

Pris:  900 DKK

Klippekort: 5 x 1 times individuelle træningssessioner hos dig

Pris: 3.500 DKK (Spar 1000 kr.) 

Hvem?

Stressfar.dk tilbyder individuel træning med en uddannet fysioterapeut. Træningsforløb med personlig træner er for dig, der er på vej tilbage efter stress og gerne vil skrue op for din fysiske aktivitet. Der er gået mindst et halvt år, siden du havde det værst, men du oplever stadig stress-symptomer. Du har behov for at have en på sidelinien, der kan vejlede dig i træningen i en periode, så du doserer den fysiske aktivitet rigtigt.

Om træningsforløbet

Formålet med samtalen er dels at afdække, hvilket niveau af fysisk aktivitet din krop og dit nervesystem er klar til og dels at fastlægge et mål og lægge en plan sammen med dig med udgangspunkt i dine ønsker.  

 

Du vil under samtalen bl.a. blive spurgt ind til, hvor længe du har været stresset, hvornår du blev sygemeldt (hvis du er sygemeldt), hvilke erfaringer med motion du har, hvordan du havde det, da det var værst, hvilke stresssymptomer du oplever aktuelt, i hvilke situationer du oplever dem,  hvad dit mål med motionen er, hvad du kan lide at lave af fysisk aktivitet osv.  Efter samtalen mødes vi typisk en gang om ugen eller hver anden uge, hvor du træner under min vejledning. Her aftaler vi også hvad du laver, når jeg ikke er der. Hvis du har et ønske om det, laver jeg en skriftlig plan. 

Det får du

✓ Viden om stress, motion og bevægelse, indsigt i hvor i processen du befinder dig fysisk og psykisk og hvilke motionsformer og ikke mindst hvilket niveau du kan holde til lige nu uden at overbelaste dig selv.

✓ Hjælp til at sætte et træningsmål og lægge en plan for at nå målet.

✓ Forløbet kan fx indeholde gåture, cykling, løb, pilates-inspirerede øvelser, yoga-inspirerede øvelser, stabilitetsøvelser, fitness, mv. Det præcise indhold aftales med dig.

✓ Et skræddersyet hjemmetræningsprogram på 12 uger, du kan fortsætte med efter forløbets afslutning.

✓ Gratis online-sparring under forløbet og den første måned efter forløbets afslutning.

Booking

Skriv for nærmere aftale eller få en uforpligtende snak om mulighederne.

Kontakt fysioterapeut Kim Selsø:

Anbefalede tilvalgsydelser

Efter samtalen kan du vælge at fortsætte din rejse tilbage til raskmelding på egen hånd. Du kan også vælge at benytte et af Stressfar.dks øvrige tilbud, som du kan læse mere om herunder: