Cookies og persondatapolitik for Stressfar.dk

 

Den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) trådte i kraft 25. maj 2018 og har til formål at beskytte den grundlæggende ret til privatlivets fred og beskyttelsen af personoplysninger for EU-borgere. Forordningen gælder også for hjemmesider som Stressfar.dk. Herunder kan du læse, hvordan Stressfar.dk behandler dine personlige data, herunder indsamler, gemmer og bruger data, så du kan være tryg, når du besøger hjemmesiden, benytter e-mail-rådgivningen, abonnerer på nyhedsbrevet eller tilmelder dig som medlem.

 

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet eller benytter dig af andre funktionaliteter på Stressfar.dk er det Wix.com der behandler dine personoplysninger. Stressfar.dk har en databehandleraftale med Wix.com. Wix.com er den platform, Stressfar.dk er funderet i. Du kan læse i Wix.coms privatlivspolitik, hvordan Wix håndterer dine data her. Nedenfor beskrives Stressfar.dks politik for ansvarlig behandling af dine personoplysninger, herunder:

 

Cookiepolitik

Nyhedsbrev

Medlemskab

E-mailrådgivning

Videregivelse af data til tredjepart

 

Nederst beskrives dine rettigheder, i henhold til gældende lovgivning, og hvordan du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores behandling af dine personoplysninger.

 

Cookie-politik

Stressfar.dk anvender “cookies”. Cookies er en tekstfil, som gemmes på din enhed (computer, mobil el. tilsvarende) med det formål at genkende denne enhed, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Når du besøger Stressfar.dk, registreres dit besøg i statistikken (Google Analytics). GDPR kræver et bekræftende samtykke fra besøgende før der evt. Placeres ikke væsentlige cookies på din enhed. Via cookie-banneret på forsiden giver du dit samtykke til, at ikke væsentlige cookies placeres på din enhed. Stressfar.dk gemmer ikke nogen personlige informationer om dig, men bruger udelukkende oplysningen om dit besøg i forhold til statistik og til at forbedre din  oplevelse på hjemmesiden. Du kan få mere generel viden om cookies her: https://www.aboutcookies.org/Dine rettigheder

 

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig Stressfar.dks nyhedsbrev online registreres dit fornavn, efternavn og den e-mailadresse, du har tilmeldt. Dine oplysninger bruges udelukkende for at kunne sende dig nyhedsbrevet. Stressfar.dk behandler de nævnte oplysninger på baggrund af det samtykke, som du afgiver ved tilmeldelsen til nyhedsbrevet. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive en e-mail til ks@stressfar.dk  eller via afmeldningslinket, der er nederst i nyhedsbrevene, vi sender til dig. Hvis du afmelder dig nyhedsbrevet sletter Stressfar.dk din e-mailadresse i kontaktlisten.

 

Medlemskab

Du kan vælge at tegne et medlemskab af Stressfar.dk. Betaler du med betalingskort? Så sendes alle data over en sikker krypteret forbindelse, hvor vi ikke har adgang til kortdata.

Når du tegner et medlemskab registreres dit fornavn, efternavn og den e-mailadresse, du benytter. Du kan til hver en tid melde dig ud igen direkte på din profil på hjemmesiden eller ved at skrive direkte til ks@stressfar.dk.

 

E-mail-rådgivning

Stressfar.dk tilbyder medlemmer af Stressfar.dk individuel rådgivning om stresshåndtering mv. samt vejledning om motion med stress. Rådgivningen foregår via e-mail. Hvis dit spørgsmål er personligt, kan det være nødvendigt at du kort ridser baggrunden op for din situation og derved afgiver personlige oplysninger om dit helbred, fx symptomer. Dette for at give et så fyldestgørende og retvisende svar som muligt. Ingen andre end fysioterapeut Kim Selsø har adgang til dine oplysninger. E-mails med personfølsomme oplysninger slettes efter en måned. Stressfar.dk laver ikke terapi eller behandling over tid. Dine oplysninger registreres derfor ikke nogen steder.

 

Videregivelse af data til tredjepart

Stressfar.dk benytter analyseværktøjet Google Analytics til indsamling at statistik. Stressfar.dk videregiver ikke personoplysninger om dig til tredjemand uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet hertil i henhold til loven.

 

Adgang til og sletning af data

Du kan altid anmode om indsigt i dine personlige data. Du kan ligeledes gøre indsigelse imod Stressfar.dks behandling af dine personoplysninger, herunder eksempelvis bede om at få rettet, slettet, begrænset, overført eller stoppet behandlingen af dine data.

Kontakt Stressfar.dk  på ks@stressfar.dk.

 

Ejerforhold

Stressfar.dk er drevet af enkeltmands-virksomheden Olecranon Media, der er ejet af journalist og fysioterapeut Kim Selsø. CVR.nr: 27297773.

 

Såfremt du har spørgsmål eller kommentarer til behandlingen af dine personoplysninger eller ønsker noget rettet eller stoppet er du altid velkommen til at kontakte Stressfar.dk via: E-mail ks@stressfar.dk.

 

Klageadgang

Såfremt du vil indgive en klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan du gøre dette til: Datatilsynet Borgergade 28, 5 1300 København K Tlf.: (+45) 33 19 32 00 Fax: (+45) 33 19 32 18.

 

Se også www.datatilsynet.dk