Cookies og Persondatapolitik for Stressfar.dk


Når du tilmelder dig nyhedsbrevet er det Wix.com der behandler dine personoplysninger og er dataansvarlig.
Stressfar.dk har en databehandleraftale med Wix.com.I dette dokument beskrives behandlingen af dine personoplysninger, herunder:


1. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet
2. Cookiepolitik


Nederst beskrives dine rettigheder, i henhold til gældende lovgivning, og hvordan du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores behandling af dine personoplysninger.

 

Behandling af personoplysninger når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet online registreres dit fornavn, efternavn og e-mailadresse.
Dine oplysninger bruges udelukkende for at kunne sende dig nyhedsbrevet og andre oplysninger/tilbud.Vi behandler de nævnte oplysninger på baggrund af det samtykke, som du afgiver ved tilmeldelsen til vores nyhedsbreve. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive en e-mail til ks@stressfar.dk , eller via afmeldningslinket der er nederst i nyhedsbrevende, vi sender til dig.Vi videregiver ikke personoplysninger om dig til tredjemand uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet hertil i henhold til loven.

 

Cookiepolitik

Vores Websitet anvender “cookies”. Cookies er en tekstfil, som gemmes på din enhed (computer, mobil el. tilsvarende) med det formål at genkende denne enhed, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.Når du besøger vores website, registrerer vi besøget i vores statistik (Google Analytics). Vi gemmer ikke nogen personlige informationer om dig, men bruger udelukkende oplysningen om dit besøg i forhold til statistik og til at forbedre vores kunders oplevelse på vores website. Vi sætter desuden nogle cookies som blandet andet har til formål at få websitet til at fungere korrekt og give dig en god oplevelse på vores website. Du kan få mere general viden om cookies her: https://www.aboutcookies.org/Dine rettigheder

Du kan altid anmode om indsigt i hvilke personoplysninger, vi behandler, der vedrører dig. Du kan også få adgang til vores behandleraftaler. Du kan ligeledes gøre indsigelse imod vores behandling af dine personoplysninger, herunder eksempelvis bede os rette, slette, begrænse, overføre eller stoppe behandlingen. For alle sådanne henvendelser kan du blot rette henvendelse via de nedenfor angivne kontaktoplysninger.Såfremt du har spørgsmål eller kommentarer til behandlingen af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os via: E-mail: ks@stressfar.dkTlf.: (+45) 42 46 09 00

 

Såfremt du vil indgive en klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du gøre dette til:
Datatilsynet Borgergade 28, 5 1300 København K Tlf.: (+45) 33 19 32 00 Fax: (+45) 33 19 32 18

 

Se også https://www.datatilsynet.dk/om-datatilsynet/kontakt/

aboutcookies.org

About Cookies

AboutCookies.org provides free information for users on deleting and controlling internet cookies, and helps businesses to comply with their legal duties.

Links

Relevante links om stress

Handelsbetingelser