Støt på 10er
top of page

Genoptræn dine kognitive evner efter stress

Stressfar.dk har i samarbejde med firmaet Dialoogle lavet en træningspakke til dig, der oplever vedvarende kognitive problemer efter stress, f.eks. nedsat hukommelse, dårlig koncentration, mental udtrætning og lignende.

 

Hvem kan have gavn af pakken?

Du har været ramt af alvorlig stress men er nu nogenlunde på vej tilbage fysisk og psykisk. Du har mere overskud i hverdagen men oplever dog stadig, at du er træt i hovedet og har svært ved at løse de samme opgaver som før.

 

Det føles til tider som om, at din hjerne kører i slæbegear. Du har måske trukket dig socialt, fordi du har svært ved at rumme mennesker, du har problemer med at være i situationer, hvor der er mange input eller sker meget, f.eks. et indkøbscenter eller en fest, og din hukommelse er mærkbart nedsat.

 

Øvelserne er tænkt som en løftestang, der kan give dig det første blide skub tilbage i god hjerneform. De er lavet, så du kan udføre dem i dit eget tempo hjemme hos dig selv. Du bestemmer selv, når du er klar til at udfordre dig selv i den virkelige verden.

 

Indhold:

 Pakke indeholdende et sæt med 15 kvalitets-billedkort fra Dialoogle.

 Grundig øvelsesinstruktion til 7 kognitive øvelser målrettet genoptræning efter stress. Øvelserne træner især din opmærksomhed, hukommelse og koncentrationsevne.

 Medfølgende guide, hvor du kan finde inspiration til videre træning og gode råd til, hvordan du sikkert og effektivt træner dine kognitive funktioner i hjernen.

stresspakke spil og kort
bottom of page