Støt på 10er
top of page

Støt Stressfar.dk

Støt gratis hjemmeside om stress og metal sundhed til glæde for alle og gavn for de fleste

Jeg har valgt, at Stressfar.dk skal være gratis. Det betyder, at alt hvad du finder af materiale på de faste sider kvit og frit kan tilgås af alle og enhver, der har behov for hjælp med stress og mental sundhed. Det samme gælder artikler og indlæg på bloggen, nyhedsbrevet og e-mail-sparringen, hvor jeg tilbyder gratis rådgivning.

 

Det er en stor glæde og tilfredsstillelse for mig at dele ud af min viden og erfaring med stress og mental sundhed, men jeg har også nogle udgifter relateret til platform, webdesign, e-mail-hotel, domæne, fotos osv., der skal betales.

 

Samtidig har jeg en ambition om hele tiden at forbedre siden, og den tid jeg bruger på det, skal tages fra min løn-arbejdstid.  

Det betyder, at jo mere tid jeg bruger på bloggen jo mindre tid har jeg til at passe min lønarbejde og jo færre penge har jeg til at betale mine regninger og forsøge familien. 

Hvis du gerne vil støtte arbejdet med hjemmeside og blog, så jeg fortsat kan udvikle sidens indhold og også i fremtiden kan publicere nye spændende og vedkommende artikler, så har du heldigvis en mulighed for det.

 

Eller rettere tre muligheder. Mulighederne for støtte kan du læse mere om nedenfor.

Kim Selsøe i naturen

Stressfar.dk er et frivilligt projekt. Uden økonomisk støtte udefra vil siden kun kunne udkomme i begrænset omfang. Enhver støtte er guld værd.

Støt via frivilligt abonnement på 10er.com

10er.com er en hjemmeside, hvor fans kan støtte deres favoritprojekter med frivillige abonnementer. Du støtter pr. publiceret indlæg eller artikel.

 

Det betyder, at hvis du har tilmeldt dig med 15 kr., så støtter du Stressfar.dk med 15 kr. pr. artikel eller indlæg på bloggen. Frekvensen af nye indlæg eller artikler er 1-3 om måneden, så med 15 kr. vil du støtte med op til 45 kr. om måneden.

Hvis der publiceres flere end tre artikler eller indlæg på en måned, vil der ikke blive trukket for dem. Du kan til enhver tid afmelde din støtte eller fortryde en betaling. 

 

Af hjertet tak for dit bidrag. Du kan læse mere om støtte via 10er.com her. 

Støt via mobile pay

Mulighed nr. to er at støtte med engangsbeløb via mobile pay. Jeg har oprettet en boks til formålet med nr. 7757TZ. Tak for dit bidrag. 

Lav en kommerciel aftale

Er du en virksomhed eller en organisation og kan du se et potentiale i et samarbejde er du velkommen til at skrive til mig på ks@stressfar.dk. Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne. 

Kim Selsø arbejder på hans computer
bottom of page