Tag stresstesten her

Er du klar til at dyrke motion – eller er du bedre tjent med at tage den med ro lidt endnu?  Svar på nedenstående udsagn og læs mine anbefalinger nedenfor. Generelt vil jeg sige, at jo flere ”Røde lys” du rammer, jo mere er du psykisk og fysisk i ubalance, og så skal du ikke træne. 

1/32 Jeg føler mig meget stresset det meste af tiden og har det rædsomt psykisk og fysisk.

Resultat

0

0

0

Anbefalinger

Har du gule lys men flest grønne, så er træning okay men med omtanke. Omtanke betyder, at du trapper forsigtigt op efter princippet: Først øges træningstiden langsomt med lette øvelser/ lav intensitet. Fx, hvis du er typen der løber: Begynd med at gå 30 minutter i roligt tempo og jogge 5x1 minut undervejs. Trap op stille og roligt. Når din krop og dit nervesystem kan klare to rolige joggeture om ugen i 30 minutter i pensionisttempo kan du begynde at øge intensiteten på den ene tur. Ikke spæne afsted i 30 minutter men fx sætte tempoet en anelse op 5x1 minut undervejs. Efter nogle måneder kan du løbe 30 minutter i normalt tempo. Når du ikke har haft gule lys i et par måneder, kan du træne normalt.

Har du ingen røde lys men en del gule lys, så hold dig til bevægelse og vent med egentlig træning og motion. Bevægelse er fx yoga eller Pilates. Udspænding og afspænding er godt. Gåture i skoven, mindfullness.

Har du bare èt rødt lys, så er der kun en kur: Ro. Sov så meget du kan. Lav ingenting. Gå stille ture i naturen.

Få vejledning og hjælp til din træning

Er du i tvivl om resultatet? 

Jeg besvarer gerne de spørgsmål du måtte have omkring testresultatet og kommer også gerne med konkrete bud på, hvordan du skal takle stressen fremadrettet.

Du kan også læse mere på bloggen

På bloggen finder du mange forskellige indlæg omkring stress og træning. Du kan finde inspiration og hjælp til, hvordan du påbegynder din træning.

Skal du i gang med at træne? 

Hvis du ifølge testen godt kan begynde at træne anbefaler jeg at du starter med det samme. Hvis du ønsker hjælp til din træning kan du tage et kig på de træningsydelser jeg tilbyder.

Links

Relevante links om stress

Handelsbetingelser

Kontakt info