top of page

Journalist og fysioterapeut med personlige erfaringer med stress

Jeg hedder Kim Selsø, er 52 år og stifter af Stressfar.dk. Jeg er oprindeligt uddannet journalist i 1998, og tilbragte de første mange år af min karriere på forskellige medier som udøvende journalist, herunder Nordjyske Stiftstidende og Nyhedsmagasinet Ingeniøren. I 2011 valgte jeg at skifte spor og blive fysioterapeut. Som færdiguddannet fik jeg i 2015 mit første job i Herlev Kommune, hvor jeg nåede at være i 11 måneder, inden jeg måtte sygemelde mig med stress. Efter at jeg blev raskmeldt har jeg fra 2019-2021 arbejdet i tre år som fysioterapeut i Falck Quick Care, hvor jeg bl.a. har trænet og vejledt sygemeldte med stress.  

I dag arbejder jeg med psykiatrisk fysioterapi i Akuthuset på Psykiatrisk Center Ballerup, hvor jeg bl.a. vejleder patienterne i brugen af angstdæmpende teknikker som vejrtrækningsøvelser, ball-stik, afspænding eller sanse-øvelser. 

Mine personlige erfaringer med stress har sammen med min baggrund som fysioterapeut givet mig værdifuld indsigt i forebyggelse og behandling af stress og mental sundhed, en indsigt jeg efter bedste evne forsøger at give videre til dig via Stressfar.dk.

Værdien i at hjælpe

På Stressfar.dk finder du underholdende og - forhåbentlig - brugbare indlæg og artikler fra stress-helvedets skyttegrave: En coktail af faktuel viden, personlige erfaringer og råd om fysiske symptomer, følelser, tanker, meditation, alternativ behandling, motion, chefer, familie og børn, lykkepiller og meget andet.

Hvor lang tid går der, før jeg bliver normal? Hvem kan hjælpe mig, og hvad skal jeg vælge i junglen af tilbud? Hvordan takler jeg en ferie med børn uden at få pip? Hvad stiller jeg op med svigermor, der blander sig hele tiden?

Bloggen er ment til dig der ønsker svar på ovenstående spørgsmål. Det er en portal, hvor jeg har samlet en stor portion information omkring stress, som kan hjælpe dig ud af en stressramt periode. Du kan gå direkte til bloggen her..

Stressfar i TV2

tv2.png

47-årige Kims Selsø har sat sig for at slå hul på et emne, mange mænd har svært ved at tale om: stress.

Alle advarselslamperne blinkede. Tankemylder, desorientering, synsbesvær og trykken for ørene. Kims Selsø havde arbejdet som fysioterapeut i 11 måneder, da kroppen sendte ham et kraftigt signal om, at noget var helt galt. Se videoen & læs artiklen her!

Stressfar i Finans

finans.png

Det er svært at råbe ud fra alle hustagene at man er sårbar. 

Hver femte mand har højt stressniveau, men kun få finder vej til behandling. Derfor har Københavns Kommune sat gang i kampagnen ”Du har stress, mand!”. Læs om Kim Selsø der oplevede kraftige symptomer, da han gik ned med stress. Læs artiklen her!

bottom of page