Støt på 10er
top of page

Din guide til mental sundhed og mindre stress

Stressfar.dk kæmper for mindre stress og mere trivsel i det enkelte menneskes liv og i samfundet. Stressfar.dk er sat i verden for at hjælpe dig, der er ramt af stress. Måske er du inde i en svær periode i dit privatliv eller på jobbet, hvor alt synes uoverskueligt og op ad bakke. Måske er det første gang, du oplever alvorlig stress, og du aner ikke dine levende råd. Det er helt normalt at føle, at alt er kaos, at man står alene. 

 

Det kan også være, at du har været sygemeldt med stress tidligere men stadig kæmper med at blive dig selv igen. Det oplever mange desværre.

På Stressfar.dk kan du læse om mine og andres personlige erfaringer med stress, finde redskaber og øvelser til at håndtere stress eller viden der kan gøre dig klogere på dig selv. Du kan få sundhedsfaglig rådgivning om fysisk aktivitet og motion med stress, få svar på spørgsmål om f.eks. prognose, raskmelding, symptomer og meget andet.

Bedste hilsner Kim

Stressfar i TV2

tv2 logo

47-årige Kims Selsø har sat sig for at slå hul på et emne, mange mænd har svært ved at tale om: stress.

Alle advarselslamperne blinkede. Tankemylder, desorientering, synsbesvær og trykken for ørene. Kims Selsø havde arbejdet som fysioterapeut i 11 måneder, da kroppen sendte ham et kraftigt signal om, at noget var helt galt. Se videoen & læs artiklen her!

Stressfar i Finans

finans logo

Det er svært at råbe ud fra alle hustagene at man er sårbar. 

Hver femte mand har højt stressniveau, men kun få finder vej til behandling. Derfor har Københavns Kommune sat gang i kampagnen ”Du har stress, mand!”. Læs om Kim Selsø der oplevede kraftige symptomer, da han gik ned med stress. Læs artiklen her!

Værdien i at hjælpe

På Stressfar.dk finder du underholdende og - forhåbentlig - brugbare indlæg og artikler fra stress-helvedets skyttegrave: En coktail af faktuel viden, personlige erfaringer og råd om fysiske symptomer, følelser, tanker, meditation, alternativ behandling, motion, chefer, familie og børn, lykkepiller og meget andet.

Hvor lang tid går der, før jeg bliver normal? Hvem kan hjælpe mig, og hvad skal jeg vælge i junglen af tilbud? Hvordan takler jeg en ferie med børn uden at få pip? Hvad stiller jeg op med svigermor, der blander sig hele tiden?

Bloggen er ment til dig der ønsker svar på ovenstående spørgsmål. Det er en portal, hvor jeg har samlet en stor portion information omkring stress, som kan hjælpe dig ud af en stressramt periode.

Du kan gå direkte til bloggen her.

Kim Selsø der læner sig op at et rækværk
bottom of page