Vision & Mission

På Stressfar.dk er missionen at vejlede og inspirere stressramte danskere til et liv i mental balance og trivsel. Stressfar.dk henvender sig til dig, der er kommet i klemme i den moderne tilværelses hamsterhjul og har svært ved at finde vejen ud. Om du er mand eller kvinde er egentlig ligegyldigt.

Måske er du kollapset med stress, og du aner ikke dine levende råd. Det kan også være, at du er en af dem, der i årevis har levet på kanten af et kollaps men været i stand til at slæbe dig frem til næste vandhul uden at nogen har opdaget noget. Du har måske små børn, der holder dig vågen om natten eller lidt større børn og en kone - eller mand - der stiller krav om alt mellem himmel og jord og en klaphat til chef, der ikke aner, hvordan man leder mennesker.

 

Du er kort sagt på røven. Måske er du ikke selv stressramt, men har en professionel interesse i emnet som behandler, psykolog eller læge eller du er i familie med en stressramt mand eller kvinde og vil gerne vide, hvad der rører sig i vedkommendes hoved.

Værdien i at hjælpe

På Stressfar.dk finder du underholdende og - forhåbentlig - brugbare indlæg og artikler fra stress-helvedets skyttegrave: En coktail af faktuel viden, personlige erfaringer og råd om fysiske symptomer, følelser, tanker, meditation, alternativ behandling, motion, chefer, familie og børn, lykkepiller og meget andet.

Hvor lang tid går der, før jeg bliver normal? Hvem kan hjælpe mig, og hvad skal jeg vælge i junglen af tilbud? Hvordan takler jeg en ferie med børn uden at få pip? Hvad stiller jeg op med svigermor, der blander sig hele tiden?

Bloggen er ment til dig der ønsker svar på ovenstående spørgsmål. Det er en portal, hvor jeg har samlet en stor portion information omkring stress, som kan hjælpe dig ud af en stressramt periode. Du kan gå direkte til bloggen her..

Til dig dig vil have noget ekstra har jeg lavet et medlemsforum. Her tilbyder jeg online-sparring, du kan chatte med andre medlemmer, finde guider om motion og stress, træningsprogrammer målrettet stress og meget mere. Du kan læse om medlemskab her.

Stressfar i TV2

tv2.png

47-årige Kims Selsø har sat sig for at slå hul på et emne, mange mænd har svært ved at tale om: stress.

Alle advarselslamperne blinkede. Tankemylder, desorientering, synsbesvær og trykken for ørene. Kims Selsø havde arbejdet som fysioterapeut i 11 måneder, da kroppen sendte ham et kraftigt signal om, at noget var helt galt. Se videoen & læs artiklen her!

Stressfar i Finans

finans.png

Det er svært at råbe ud fra alle hustagene at man er sårbar. 

Hver femte mand har højt stressniveau, men kun få finder vej til behandling. Derfor har Københavns Kommune sat gang i kampagnen ”Du har stress, mand!”. Læs om Kim Selsø der oplevede kraftige symptomer, da han gik ned med stress. Læs artiklen her!