top of page

Find Holger - og Stressfar!

Hvis du ser en plakatstander med mit fjæs de næste par uger i København, så bliv ikke forskrækket. Selvom jeg ser meget gnaven og stresset ud, er jeg ikke farlig. Send mig i stedet fluks et tip om standerens placering på ks@stressfar.dk og spar mig for en masse unødvendigt cykleri rundt i byen.


Min midlertidige karriere som fotomodel er led i Københavns Kommunes spritnye stress-kampagne. Kampagnen er målrettet stressede mænd og blev søsat mandag. Jeg vil frygtelig gerne have et foto af portrættet på standeren som dokumentation og minde.


Stressfar har indledt en karriere som fotomodel og filmstar. Ganske vist kun for de næste par uger men alligevel… Her arbejdes der på interview-klip til SoMe. Foto: Birgitte.


Udfordringen er, at jeg ikke aner hvor plakatstanderne står. Hvis billedet ikke ligner mig, er det fordi, vi er to case-personer. I så fald skal du bare smile overbærende og lede videre.

Ud over at agere fotomodel på diverse plakatstandere over hele byen har jeg også en tjans som filmstjerne. Jeg medvirker i små filmklip på Facebook, hvor jeg fortæller min stresshistorie.


Her er et lille udsnit fra kampagne-siden.


Teksterne om stress på kampagne-sitet har jeg produceret for Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune i regi af mit firma Olecranon Media. Jeg har ligeledes fungeret som sparringspartner.


Arbejdet med kampagnen har for mit vedkommende stået på i tre-fire uger, siden jeg fik en henvendelse fra Københavns Kommune.


Udover arbejdet med teksterne som primært er foregået fra kontoret i Søllerødgade, hvor jeg er en del af kontorfællesskabet Ægir Grafik og Journalistik, har jeg tilbragt en del tid i fotostudiet Claudi+Capion i Esrumgade på Nørrebro, hvor film og fotos er lavet.


Så hold dig ikke tilbage. Ser du en plakatstander, så skriv hvor den står, på ks@stressfar.dk. Har du brug for sparring eller tekster om stress til en kampagne, informationsmateriale eller andet, så smid en mail.


Tilmeld dig stressfars nyhedsbrev nederst på siden.

4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Kim-selsø.png

Søger du hjælp eller ønsker du at modtage flere nyheder?

Søger du hjælp så er du velkommen til at kontakte mig. 

Jeg kommer gerne med inputs og anbefalinger og viser dig, hvilke guides du kan læse. Medlemmer kan desuden modtage mere målrettet rådgivning. Det er gratis

Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev og blive opdateret når der udgives nye blog-indlæg. 

bottom of page