Støt på 10er
top of page
  • Kim Selsø

Mand du har stress: Find Holger - og Stressfar!

Opdateret: 26. maj

Hvis du ser en plakatstander med mit fjæs de næste par uger i København, så bliv ikke forskrækket. Selvom jeg ser meget gnaven og stresset ud, er jeg ikke farlig. Send mig i stedet fluks et tip om standerens placering på ks@stressfar.dk og spar mig for en masse unødvendigt cykleri rundt i byen.


Min midlertidige karriere som fotomodel er led i Københavns Kommunes spritnye stress-kampagne. Kampagnen er målrettet stressede mænd og blev søsat mandag. Jeg vil frygtelig gerne have et foto af portrættet på standeren som dokumentation og minde.


Mand taler om stress i fotostudie
Stressfar har indledt en karriere som fotomodel og filmstar. Ganske vist kun for de næste par uger men alligevel… Her arbejdes der på interview-klip til SoMe. Foto: Birgitte.

Udfordringen er, at jeg ikke aner hvor plakatstanderne står. Hvis billedet ikke ligner mig, er det fordi, vi er to case-personer. I så fald skal du bare smile overbærende og lede videre.

Ud over at agere fotomodel på diverse plakatstandere over hele byen har jeg også en tjans som filmstjerne. Jeg medvirker i små filmklip på Facebook, hvor jeg fortæller min stresshistorie.


Mænd og stress kampagne
Her er et lille udsnit fra kampagne-siden.

Teksterne om stress på kampagne-sitet har jeg produceret for Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune i regi af mit firma Olecranon Media. Jeg har ligeledes fungeret som sparringspartner.


Arbejdet med kampagnen har for mit vedkommende stået på i tre-fire uger, siden jeg fik en henvendelse fra Københavns Kommune.


Udover arbejdet med teksterne som primært er foregået fra kontoret i Søllerødgade, hvor jeg er en del af kontorfællesskabet Ægir Grafik og Journalistik, har jeg tilbragt en del tid i fotostudiet Claudi+Capion i Esrumgade på Nørrebro, hvor film og fotos er lavet.


Så hold dig ikke tilbage. Ser du en plakatstander, så skriv hvor den står, på ks@stressfar.dk. Har du brug for sparring eller tekster om stress til en kampagne, informationsmateriale eller andet, så smid en mail.


Tilmeld dig Stressfars nyhedsbrev nederst på siden.

8 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Kim Selsø med hænderne i siden

Tilmeld nyhedsbrev

- og få en gratis e-bog med 3 træningsprogrammer

Træn klogt med stress e-bog
bottom of page