top of page

Guidet træning på video. Flow-træning dæmper stress og giver ro i krop og hoved

Opdateret: 11. mar. 2022

Flow-træning er motion med lav intensitet, hvor stræk, balance, afspænding og rolig bevægelse er i højsædet. Det er en træningsform, der er ideel tidligt i et stress-forløb, hvor krop og hoved stadig er ude af balance.

Flow-træning benytter elementer fra bl.a. yoga. Det er blid bevægelse, der får pulsen en smule op men uden at kroppen belastes for meget. Derfor er det en god motionsform for dig, der er hårdt ramt af stress.


Mange stress-ramte har dog svært ved at være sammen med andre mennesker, når det er værst. Jeg har sammen med fysioterapeut Thomas Lynge Damsgaard lavet nedenstående video i forbindelse med mit arbejde for Falck Quick Care. I videoen kan du følge en guidet træningssession med Thomas og lave den derhjemme i dit eget tempo.


Det eneste du skal bruge er fred og ro, en måtte, et tæppe og en pude, du evt. kan lægge under nakken. Træningen varer cirka en time.


Afspil f.eks. videoen på din mobiltelefon, mens du laver øvelserne.


God fornøjelse.Tilmeld dig Stressfars nyhedsbrev her og få automatisk besked, når der er nyt. Kan du lide hvad du læser? Del, kommenter eller like på Facebook eller LinkedIn.


267 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Kim-selsø.png

Søger du hjælp eller ønsker du at modtage flere nyheder?

Søger du hjælp så er du velkommen til at kontakte mig. 

Jeg kommer gerne med inputs og anbefalinger og viser dig, hvilke guides du kan læse. Medlemmer kan desuden modtage mere målrettet rådgivning. Det er gratis

Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev og blive opdateret når der udgives nye blog-indlæg. 

bottom of page